Zoeken

Petticoat

Petticoat is een oer-Hollandse, hilarische en met Musical Awards bekroonde musical.

Petticoat vertelt het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie Groningen dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt.

 

Patricia Jagersma, die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden. Ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt moet Pattie met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Een echte familiemusical met humor en ontroering. Met thema’s zoals de schaduwkanten van het leven in de showbizz, het grote verschil tussen provincie en de grote stad en de universele strijd tussen ouders en hun kinderen. Een verhaal voor jong en oud dat u raakt en doet lachen en u een fantastische avond bezorgt!

 

Petticoat werd mede mogelijk gemaakt door subsidie van:

Regie:

Stella de Haas

Dirigent:

Robert Kops

Choreografie:

Mandy Wognum

Speeldata:

5, 6, 7, 8 juni 2014

Locatie:

Theater de Purmaryn

Credits:

Script en liedteksten: André Breedland, Muziek van Henny Vrienten, Co-scriptontwikkeling Maurice Wijnen, Arrangementen van Jurre Haanstra, Gerbrand Westveen, Carlo van der Put, Jeroen Sleyfer, Producent oorspronkelijke productie: Joop van den Ende Theaterproducties. Licentie verkregen door Stage Entertainment

Periode:
Genre: