Zoeken

Purple gooit het over een andere boeg

Er wordt al weer hard gewerkt aan een nieuwe voorstelling. Dit keer hebben we gekozen voor een iets andere aanpak, met hopelijk een fantastisch maar ook heel verrassend resultaat. Na jaren gekozen te hebben voor bestaande musicals, gaan we dit jaar zelf een musical samenstellen! Onder de bezielende leiding van Martin Stritzko (regisseur) en Sascha van Blokland (choreografie) werken we aan een voorstelling die voorlopig de werktitel ” Glamourvrouwen, een moordmysterie” heeft meegekregen.

Samen bedenken we op dit moment spannende plottwists, bijzondere karakters en grappige scenes. Behalve ontzettend veel plezier, levert dit ook bijzondere resultaten op. We oefenen in Cultuurhuis Wherelant . Hier kun je ons iedere donderdagavond vinden. De ene avond zijn we druk aan het zingen, een andere keer spelen we toneel of zijn we samen een scene aan het verzinnen of bijschaven.

In oktober staan we op de planken, natuurlijk ook dit keer in ons favoriete theater “De Purmaryn”. Wil je deze bijzondere voorstelling zeker niet missen? Houd ons dan vooral in de gaten op onze social kanalen met @theatergroeppurple. Daar laten we regelmatig al kleine sneak peeks zien.