Zoeken

Bad Girls (and Boys) op de radio!

De voorstellingen komen steeds dichterbij en dat is maar al te goed te merken in de media! Naast het feit dat onze social media berichten massaal worden gedeeld, besteden veel regionale (dag)bladen aandacht aan de voorstellingen van Bad Girls. En jaja, Bad Girls blijft een musical, mét prachtige liedjes, dus verschillende radio omroepen willen daar natuurlijk ook over meepraten. Afgelopen woensdag 23 mei is onze regisseuse Debby Dubbeld geïnterviewd door RTV Purmerend in het programma Koffie Lokaal. En L.O.V.E. Radio geeft maar liefst 2 vrijkaarten weg!

Beluister hier het fragment van Koffie Lokaal. Debby vertelt over dat de musical geen typische feel good musical is, maar dat er juist een realistische kant aan zit.

RTV Purmerend – Koffie Lokaal

 

L.O.V.E. Radio

En vandaag is Debby op pad met twee Bad Boys. In het programma Muziek van de Straat worden zij geïnterviewd tussen 12:00 en 13:00 uur. En tussen het interviewen door draaien de dj’s van L.O.V.E. Radio heerlijk bad muziek. Luisteren jullie straks ook? 106.6 FM, Ziggo Kanaal 40/41 of online.

Orange is the new…

Bad Girls is niet te missen. Purmerend kleurt Oranje in de bussen van EBS en op straat zijn de grote reclameborden goed zichtbaar. We worden zelfs al vergeleken door mensen met Orange is the New Black! Celblok H wordt daarbij ook vaak in één adem genoemd. “Vroeger zat ik gekluisterd aan de buis voor Vrouwenvleugel. Daarom ben ik zo benieuwd naar deze voorstelling. Ik had als één van de eerste mijn kaarten binnen!” vertelt Sylvia Janssen uit Purmerend. Heb jij ook de artikelen gelezen in het Noordhollands Dagblad, Purmerend op Zondag en het Gezinsblad?

Online

En het houdt niet op: online verspreidt de Orange vlek zich alsmaar uit via verschillende (musical)sites, regionale sites en verschillende blogs. Ik kan er zelf geen genoeg van krijgen hoeveel er nu te lezen is over Bad Girls!
Musical Nieuws
Purmerend Leeft
Dagje Purmerend en win 2 vrijkaarten via Dagje Purmerend Facebook

Echt super leuk en bedankt voor alle aandacht!

Kaarten kopen?

Bad Girls is te zien in Theater De Purmaryn op vrijdag 8 juni (20:15 uur), zaterdag 9 juni (20:15 uur) en zondag 10 juni (14:15 uur). Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 17,50 – 23,50 (volwassenen), € 15,- tot 22,- (CJP), € 11,50 – 18,50 (jeugd). Kaartverkoop via Theater de Purmaryn. Klik hier om kaarten online te bestellen of bel met de Theaterkassa via telefoonnummer 0299 432205.