Zoeken

Kaartverkoop ‘3 Musketiers’ gestart

De kaartverkoop voor 3 Musketiers is onlangs gestart. De musical wordt opgevoerd in Theater de Purmaryn op donderdag 15 juni (avond), vrijdag 16 juni (avond), zaterdag 17 juni (avond) en zondag 18 juni (matinee). De kaartverkoop loopt via Theater de Purmaryn.  Kaarten zijn online verkrijgbaar via depurmaryn.nl of bel met de Theaterkassa via telefoonnummer 0299 432205.

Het verhaal

Naar het beroemde boek van Alexandre Dumas, vertelt ‘3 Musketiers’ het verhaal van de jonge edelman d’Artagnan. In Parijs verenigt d’Artagnan zich met de drie musketiers Porthos, Aramis en Athos. Onder het motto één voor allen en allen voor één gaan ze de strijd aan met de corrupte kardinaal Richelieu. Op dit avontuurlijk pad strijdt d’Artagnan voor zijn idealen en voor Constance, de liefde van zijn leven.

En garde!

Dat het niet alleen bij dansen, zingen en acteren blijft bewijst Purple ook weer met deze musical. Voor de ‘3 Musketiers’ krijgen alle heren en een listige dame, les van een heuse vechtchoreograaf. Victor Leegwater heeft vaker met dit bijltje gehakt. De schermdocent uit Alkmaar heeft namelijk eerder voor andere theatergezelschappen vechtscénes gemaakt voor de musicals ‘3 Musketiers’ en ‘Zorro.’

Kaarten nu verkrijgbaar

Klik hier om kaarten te bestellen.