Zoeken

Het is bijna zover! AMA Gala 2017

Wie afgelopen donderdag het Noordhollands Dagblad opensloeg, zag direct onze Marlies (21) van het papier afspatten. Met een grote foto en een schitterende titel ‘Zingen in Carré voor een award’, wordt Marlies in de schijnwerpers gezet met haar nominatie voor Beste Vrouwelijk Bijrol. “Ze kreeg muziek en het zingen al vroeg mee…” luid de eerste zin van het artikel. Daarmee wordt direct de toon gezet hoe getalenteerd deze jongedame is. Nu het Amateur Musical Awards Gala steeds dichterbij komt, is er veel reuring. ‘Onze Marlies’ blijft niet onopgemerkt en er wordt veel aandacht aan besteed in de lokale media.

Voor abonnees is het gehele artikel van het Noordhollands Dagblad online terug te lezen.

Live achter de schermen

Ook op onze eigen Facebook is het bedrijvig. De berichten omtrent Marlies worden veel geliket en gedeeld. Dat stellen we zeer op prijs. Bedankt lieve fans! Houd onze Facebook aanstaande maandag goed in de gaten, want Marlies neemt je live mee achter de schermen. Wat zal ze laten zien? Ontdek het zelf aanstaande maandag. Uiteraard kan je haar via deze live functie ook weer vragen stellen, maar geef haar vooral veel likes en hartjes, en wens haar veel ’toi, toi, toi’!

Uitzending AMA Gala

Het gala is helemaal uitverkocht. Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen? Niet getreurd. Via het YouTube-kanaal van Amateur Musical Awards kan je het gala live volgen. Marlies zal een medley zingen van enkele nummers uit onze vorige productie ‘3 Musketiers’. Hierin speelde ze de rol van Constance, de liefde van d’Artagnan.

Break a leg!

Wij zijn natuurlijk al super trots op Marlies! Ongeacht wat de uitkomst van de vakjury ook mag zijn: we vinden het prachtig dat Marlies haar ‘moment of fame’ in Koninklijk Theater Carré mag beleven.

Toi, toi, toi!