Zoeken

Oefenweekend Copacabana

Wat hebben we met z’n allen er lang naar uitgekeken! En nu is het alweer zo snel voorbij: ons befaamde oefenweekend. Dit jaar weer georganiseerd in het StayOkay Hotel in Egmond.

Zaterdagochtend was er meteen taart! Onze Hans is 50 geworden. Dat is een goede kick-off. Deze suikers konden we goed gebruiken. Choreografe Mandy vormde traditie getrouw meteen de finale.En we mochten niet lunchen voordat de dans helemaal af was. Die lunch was dus dubbel en dwars verdiend. De middag en avond was voornamelijk besteed aan zang.


Team work

Fijn om te zien dat het creatief team ook goed gebruikt maakt van alle momenten om alles goed vorm te geven. Ze kon Debby (regie) meteen inspringen wanneer er toch iets aangepast moest worden op de timing van de muziek. En kon Robbert (zang) mooi alle accenten aangeven, terwijl we de choreografieën van Mandy uitvoerden.

Lekker bont

’s Avonds de zeer fameuze bonte avond. Eerst werd Hans voor z’n 50ste nog even getrakteerd op een zelfgeschreven tekst op de melodie van The Longest Time van Billy Joel. Prachtige optredens met verschillende muzikale hoogstandjes kwamen daarna voorbij. Ook leading lady Anouk werd in het zonnetje gezet door Micky en Tim met een zelfgeschreven tekst over haar vorming tot een BP’er, oftewel Bekende Purmerender.

Resultaten

Zondag was het dan zover. Alles waar we tot nu toe aan gewerkt hadden: helemaal uitgespeeld en getimed. Hoe zou alles eruit gaan zien? We waren meer dan benieuwd. Het resultaat? Ik kan u vertellen, we waren allemaal dik tevreden. Ook het creatief team uitte dit met lovende woorden. Moe, maar zeker voldaan, sloten we het ontzettende gezellige weekend daarmee af.

We hebben nu al een mooi resultaat behaald. En het is pas februari. We liggen op schema. Dat geeft een goed gevoel! Dit belooft echt wat te worden. Heeft u al uw kaarten besteld voor de Copacabana?

Klik hier om uw kaarten te bestellen!

Ander nieuws over Copacabana lezen?