Zoeken

Purple heeft plaats voor nieuw talent in musical Copacabana

Purmerend – “Her name was Lola, she was a showgirl…” Copacabana, de hit-musical van Las Vegas-ster Barry Manilow, wordt begin juni 2016 op de planken gebracht door Theatergroep Purple. Voor deze productie heeft Purple nog plaats voor enthousiaste mensen die talent hebben voor zang, dans, toneel, of een combinatie daarvan. Als jij jezelf hierin herkent is dit dé kans om jouw talent verder te ontwikkelen onder professionele begeleiding en volgend jaar te schitteren in Theater de Purmaryn.

Vooral mannen, maar ook talentvolle vrouwen kunnen zich opgeven voor de audities op 3 oktober aanstaande. Dat nieuwe leden ook echt kans maken om te schitteren op het toneel, bewijzen de hoofdrolspeelsters van de afgelopen twee producties. In 2014 stond de 18-jarige Marlies Kaptein in de spotlights van de musical Petticoat en afgelopen juni werd de hoofdrol in Legally Blonde vervuld door de even oude nieuwkomer Micky Ohr.

De musical Copacabana vertelt het verhaal van showdanseres Lola en haar vriend Tony. Beide proberen het, eind jaren ’40, te maken in de beroemde New Yorkse nachtclub Copacabana. Vanaf de opening in 1940 was die club meteen ‘hot’. Niet alleen wilde iedereen die ook maar iets te betekenen had er gezien worden, maar ook de banden met de maffia zorgden voor ophef. In de musical zien we dit terug in de rivaliteit met de beroemde club Tropicana in Havana en zijn eigenaar, de gangster Rico. Dit alles resulteert in een flitsende musical met opzwepende latin-disco en veren, veel veren!

Wil jij dit spektakel meemaken vanaf het podium, geef je dan op voor de audities op 3 oktober 2015 middels het aanmeldformulier.