Zoeken

Kennismaken met Marcella Durkstra

Hoi iedereen,

Mijn allereerste Purple ervaring vond nog plaats in het stamhuis. Mijn oom Peter Keijzer speelde daar de sterren van de hemel tijdens de Purple productie Grease. Sindsdien heb ik geen enkele voorstelling van Purple gemist.

Na 8 jaar op het Nederlands Kinder Theater (NKT) te hebben gezeten heb ik het toneel spelen een tijdje op een laag pitje gezet. Ik begon namelijk met mijn opleiding tot ergotherapeut. Vorig jaar heb ik deze opleiding afgerond en ben ik samen met een studiegenootje een eerstelijns ergotherapie praktijk opgestart in Purmerend en omstreken, Ergotherapie Welzijn. Daarnaast ben ik op dit moment werkzaam als ergotherapeut in een verzorgingshuis.

Nu hoor ik u denken wat houdt ergotherapie precies in. Nou, als ergotherapeuten bieden wij hulp aan iedereen die problemen ervaart tijdens het uitvoeren van dagelijkse handelingen of activiteiten. Wij kijken samen met de cliënt hoe deze problemen ontstaan en zullen door middel van tips, trucs en adviezen naar een oplossing zoeken. Een onwijs mooi beroep waar ik erg trots op ben.

Naja even terug te komen op Purple. Al een aantal jaar vraagt mijn oom wanneer ik nou auditie ga doen voor Purple en gezellig bij de groep kom. Aangezien ik het theater erg miste heb ik besloten om dit jaar eens de stoute schoenen aan te trekken en auditie te doen voor Legally Blonde. Poeh na klotsende oksels en drie audities verder kwam het verlossende woord van Stella. Ik mag mee doen! Woow wat een ervaring! Een onwijs leuke groep waar ik mij meteen thuis voelde vanaf het eerste moment. Het creatieve team onder leiding van Stella, Mandy en Robert die het beste in je naar boven halen!

In juni zullen wij een spetterende voorstelling neerzetten waar iedereen met veel plezier aan mee doet en niet te vergeten kei hard voor werkt. Tijdens de voorstelling kunnen jullie mij herkennen aan het personage KATE. Een pittig klein meisje die Elle Woods helpt met haar toelatingsexamen aan Harvard. Ik hoop dat jullie allemaal al kaarten hebben besteld, zo niet? Dan zou ik maar eens gauw naar de site van de Purmaryn gaan, want voor je het weet zijn de beste plaatsen al vergeven en mis je een onwijs leuk avondje uit!

 

Tot juni!

Liefs, Marcella Durkstra (Kate)