Zoeken

Kennismaken met Nathalie Lucas

Hallo allemaal,

Mijn naam is Nathalie Lucas en ben een van de nieuwe leden van Purple.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden zag ik elke dag op een mooi billboard staan op mijn route naar huis vanaf het werk.  

Theatergroep Purple was mij wel al een aantal jaar bekend en heb vorig jaar onwijs genoten van het stuk petticoat. Dit jaar begon het toch steeds weer meer te kriebelen bij mezelf dat ik heb besloten er maar eens voor te gaan,  op het laatste nippertje kon ik gelukkig nog mee doen aan de auditie ronde.  En met het positieve gevoel  waarmee ik de auditie inging kwam ik er ook weer uit.  Kreeg als snel een telefoontje dat  ik welkom was bij Purple.

Yeaah spannend maar vooral erg leuk.  Een nieuwe uitdaging gaat beginnen.

 In het dagelijks leven ben ik werkzaam als doktersassistente in een huisartsenpraktijk.Dit zeer veelzijdige beroep doe ik met veel plezier.

Zingen is iets waar ik al sinds peuterleeftijd plezier aan beleef. Na de eind musical in groep acht is het balletje gaan rollen en ben ik begonnen met zangles.  De jaren die volgde bestonden uit meedoen aan talentenjachten,  onderdeel zijn van kleine concertjes georganiseerd door mijn zangdocente en als laatste in 2009 het AVLM (academie voor licht muziek gevolgd) dit bestond uit een presentatie/productie onderdeel en een cd opname in een studio. De afgelopen tijd rond gekeken om aansluiting te vinden bij een leuke band  maar het was het steeds net niet.

Nu tijd voor een andere nieuwe weg en ga ik mijn tanden zetten in het eigen maken van acteren, en het onder de knie krijgen van danspasjes .

In de aankomende productie  Legally blonde` heb ik de rol van verkoop manager kleding winkel  en ben mede verantwoordelijk voor het  ensemble van de DELTA Nu`S.

Ik verheug mij op het komende seizoen bij deze gemotiveerde, gezellige groep.

Zou zeggen komt allen kijken in Juni naar deze vrolijke en levendige productie.

Liefs Nathalie