Zoeken

Kennismaken met Micky Ohr

Lieve mensen,

Wat een eer, ik mag de allereerste blog van het nieuwe Purple-seizoen schrijven! Leuk, leuk, maar ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Micky, ik ben 19 jaar en ben sinds eind oktober  lid van theatergroep Purple.

In september besloot ik het zondagskrantje, dat iedere week zo trouw bij ons op de deurmat ploft, voor de verandering eens door te bladeren. Vrijwel meteen viel mijn oog op de advertentie van Purple. “Purple zoekt nieuwe leden die willen schitteren in Legally Blonde” stond er met grote letters. Nou dacht ik, das leuk. Ik was net begonnen met mijn studie Sociale Wetenschappen aan de UvA en had eigenlijk wel behoefte aan een creatieve activiteit naast het studeren. Enthousiast meldde ik mij via de mail aan en een paar weken later zat ik op mijn fietsje richting het Dorpshuis van Neck om auditie te doen. Nou om een lang verhaal iets korter te maken, tot mijn grote blijdschap werd ik aangenomen en houd je vast, want het werd nog gekker, ik werd gevraagd om de hoofdrol van Elle Woods te spelen. Nooit gedacht, maar toch gekregen en ik ben super blij met de rol.

Inmiddels zijn de repetities in volle gang en ben ik druk bezig om alle teksten uit mijn hoofd te leren. Best een beetje druk af en toe, maar vooral heel erg leuk! De hele cast is super enthousiast en het is zo’n gezellige groep. Ben ik even blij dat ik dat zondagskrantje in september niet links heb laten liggen……

Liefs,

Micky Ohr