Zoeken

Even voorstellen: Astrid Waernes

Hallo Allen,

Nu aan mij de beurt om mezelf voor te stellen!

Mijn naam is Astrid Waernes, ik ben 43 jaar en moeder van 3 kinderen en run een eigen onderneming in de psychosociale zorg. Ik werk zowel met volwassenen als met kinderen met de meest uiteenlopende problemen. Mooi en liefdevol werk om te mogen doen.

Jaren geleden deed ik een opleiding in de visagie en grime en jawel hoor… bij Ron Romeijn, jullie vaste medewerker achter de schermen. Toen was Purple net begonnen en ik vond het heel erg leuk om achter de schermen te helpen met Ron. Toentertijd zat ik bij een andere musical vereniging D.O.S. in Amsterdam. Ik heb daar 4 producties mee gespeeld op het toneel. Toneel en dans hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Vanaf mijn 17e jaar reisde ik heel Nederland door met dansproducties. Dansen maakt mij blij en geeft mij voldoening in mijn zijn. Ik kan mij echt thuis voelen op het toneel. Later zelfs achter de schermen. Want het bleef niet alleen bij Ron helpen, ik ging werken in België en Duitsland waar ik bij grote producties de visagie en hairstyling mocht doen, zoals bv Aida. Maar na de geboorte van mijn jongste dochter, die nu 14 jaar is, kon ik dat niet meer verder doen. Het was een mooie belevenis die tijd.

Na het zien van “SISTERs in ACTion” en “Little Shop of horrors” van Purple ging het weer kriebelen. Oh wat zou ik graag weer die creatieve kant van mij op willen pakken.

Ik mocht voor een zang en dans auditie komen…….. en nu lieve mensen van Purple….. mag ik met een heel fijn team samen aan de musical “Petticoat” werken. Ik speel 1 van de 3 petticoats, veel dansen en zingen, helemaal mijn ding.

Ik ga er elke week met veel plezier naar toe en wat mij betreft hoop ik nog lang met dit team te mogen blijven samenwerken.

Liefs Astrid