Zoeken

Nieuwe website!

Enkele jaren geleden zijn wij een nieuwe weg ingeslagen. Een weg waarbij we elk jaar een topproductie neerzetten in een professioneel theater. Daar hoort natuurlijk een website bij die aansluit op ons hoog ambitieniveau. Zie hier het resultaat!

Linda van Ingen(voorzitster): “De nieuwe website moest vooral overzichtelijk zijn, met maximaal één of 2 keer klikken moeten bezoekers de gezochte informatie kunnen vinden. Daarnaast moest het er ambitieus uitzien. We vonden het belangrijk dat de hele website een uniforme professionele uitstraling zou hebben, maar er moest ook een speels tintje aan zitten. Met name het kleurgebruik en vormgeving moest doen denken aan theater.”

Michiel Heeringa (bestuurslid): “De nieuwe website is erg interactief geworden. Bezoekers zijn in staat te reageren op content. We kunnen veel makkelijker multimediale content plaatsen waardoor de website ons bijvoorbeeld in staat stelt om d.m.v. beeld- en geluidmateriaal onze fans op de hoogte te houden van de voortgang van de lopende productie. Daarnaast is de nieuwe website geïntegreerd met diverse social media. Alles wat we plaatsen op de site wordt ook op Facebook en Twitter geplaatst. Bezoekers kunnen ons “liken” op Facebook of content publiceren vanuit onze website naar diverse social media.”

We hopen dat u met veel plezier gebruik gaat maken van deze nieuwe website. Mocht u opmerkingen hebben dan kunt u deze altijd plaatsen in het gastenboek of door contact met ons op te nemen via het contactformulier.