Zoeken

Druk bezig met de voorbereidingen.

Terwijl heel Nederland begint te genieten van een welverdiende kerstvakantie, zijn de meeste mensen binnen Purple druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe productie; De teksten worden uit het hoofd geleerd, de dansjes worden thuis hard geoefend en de liedjes klinken al regelmatig door het Dorpshuis.

Niet alleen voor de schermen zijn we druk bezig. Ook achter de schermen moeten we flink aan de slag om in juni weer een prachtige voorstelling neer te zetten.

De één is druk bezig met het scannen van de muziek, de ander met de PR, weer een ander legt contacten waar contacten nodig zijn.
Vandaag is een aantal mensen bezig geweest met het verhuizen van het ‘oude’ decor. De hele geschiedenis van Purple flitste aan onze ogen voorbij.

Zoals u kunt zien hebben we ook een nieuwe website en om deze dynamisch en actueel te houden start ik vandaag een blog die doorgegeven wordt aan een lid van Purple. Iedere 2 weken kunt u dan een nieuwe blog lezen over de ontwikkelingen binnen de groep. Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes.

Vandaag wil ik dan ook het toetsenbord doorgeven aan ´moeder overste’: Liesbeth!