Zoeken

De rollen zijn bekend

Na een welverdiende herfstvakantie was het dan eindelijk zover. De presentatie van het script en de verdeling van de rollen.Op 31 oktober om 20.00 zaten we er helemaal klaar voor. Een beetje spanning in de buik maar dat hoort erbij. Na een mooi praatje van  de  regisseuse over het tot stand komen van het script werden de rollen bekend gemaakt en het script uitgedeeld. Meteen met een marker je tekst arceren en dan voor de eerste keer het script lezen. Woensdag 7-11 de eerste “ echte”  regie repetitie waar we de eerste scènes gaan doornemen. We hebben er zin in.

Hebben ze de afgelopen maand dan niks gedaan vraagt u zich af? Nou niks is minder waar. We hebben al  3 nummers ingestudeerd waarvan twee uit het hoofd gezongen en we kennen intussen 4 dansen. We zitten dus zeker niet stil en gaan lekker op deze manier door.

Inmiddels staat onze voorstelling Little Shop Of Horrors, die we spelen van 13 tot 16 juni,  op de site van de Purmaryn en kunnen er kaartjes besteld worden. Dus wilt u verzekerd zijn van een plekje op de eerste rij zou ik zeggen schroom niet en bezoek alvast de volgende website: www.depurmaryn.nl om kaartjes te bestellen.